Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 14°C

Hasan Hüseyin Önder: “Fatih Terim’in ne diyeceği çok önemli”

GALATASARAYLI İŞ ADAMI HASAN HÜSEYİN ÖNDER, SARI-KIRMIZILILARDA YARIN YAPILACAK BAŞKANLIK SEÇİMİNDE BÜTÜN ADAYLARIN ŞANSINI EŞİT MESAFEDE GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ. ÖNDER, BAZI BAŞKAN ADAYLARININ GÖREVE GELMELERİ HALİNDE FATİH TERİM’LE ÇALIŞACAKLARINI SÖYLEMESİNE İLİŞKİN İSE, “FATİH TERİM’İN NE DİYECEĞİ ÇOK ÖNEMLİ” DEDİ.

18.06.2021
A+
A-

Galatasaraylı iş adamı Hasan Hüseyin Önder, sarı-kırmızılılarda yarın yapılacak başkanlık seçiminde bütün adayların şansını eşit mesafede gördüğünü söyledi. Önder, bazı başkan adaylarının göreve gelmeleri halinde Fatih Terim’le çalışacaklarını söylemesine ilişkin ise, “Fatih Terim’in ne diyeceği çok önemli” dedi.

Galatasaraylı iş adamı Hasan Hüseyin Önder, yarın yapılacak ve sarı-kırmızılıların yeni başkanının belli olacağı olağan seçimli genel kurula ilişkin İHA’ya konuştu. Başkan adayları Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğu, İbrahim Özdemir ve Yiğit Şardan’ın şanlarının eşit olduğuna vurgu yapan Önder, “Şu anki adaylarımız arasında birisi ön plana çıkacak gibi durmuyor. Hepsi aşağı yukarı eş değerde başkanlar. Biz diyoruz ki en hayırlısı olsun. Yarın Galatasarayımıza hayırlı olsun diyoruz. Bunun dışında isimleri saydığımız zaman Metin bey, Yiğit bey, Burak bey, Eşref bey, İbrahim bey zaten baktığın zaman iş dünyasında da belli bir yerlere gelmiş. Bundan sonra da artık ekonomik anlamda bir kaygı duymayan insanlar. Bunlar Galatasaray sevgisiyle oradalar. Hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Fatih Terim’in ne diyeceği çok önemli”

Bazı başkan adaylarının göreve gelirlerse Fatih Terim’le çalışacaklarını söylemesiyle alakalı da Önder, “Fatih Terim’le çalışmayı düşünen 5 başkan adayından 2 tanesi, söylemleri o şekilde. Diğerleri pek düşünmüyor. Fakat Fatih Terim’in ne diyeceği çok önemli. Onun da Avrupa’da ismi geziyor bu ara. Başka takımlarla iletişim halinde. Ama biz Fatih Terim’i tabii ki isteriz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.