Site Rengi

DOLAR 18,9284
EURO 19,9459
ALTIN 1.102,64
BIST 5.381,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 11°C

Avrupa Taekwondo Birliği’nde yönetim güven tazeledi

AVRUPA TAEKWONDO BİRLİĞİ’NİN (ETU) SEÇİMLİ GENEL KURULU İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU PROF. DR. METİN ŞAHİN, ASBAŞKAN OLARAK YENİDEN YÖNETİMDE YER ALDI.

Avrupa Taekwondo Birliği’nde yönetim güven tazeledi
13.09.2021
A+
A-

Avrupa Taekwondo Birliği’nin (ETU) seçimli genel kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye Taekwondo Federasyonu Prof. Dr. Metin Şahin, asbaşkan olarak yeniden yönetimde yer aldı.

Avrupa Taekwondo Birliği’nin 2025 yılına kadar sürecek yönetimini belirleyecek genel kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Mevcut başkan Sakis Pragalos ve ekibinin güven tazeleyerek 4 yıllığına yeniden seçildiği genel kurulda yönetim kurulunda iki de Türk isim yer aldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, asbaşkan olarak görevini devam ettirirken, Federasyon Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz da yeniden yönetime seçildi.

Başkan Şahin, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, “Her zaman istikrar başarıyı getirir. Taekwondoda dünyanın en başarılı kıtası haline gelen Avrupa’nın yönetiminde yolumuza devam ediyoruz. Avrupa ve dünya taekwondosunda Türkiye’nin ağırlığı her kademede hissediliyor. Bugün de bunun bir sonucunu gördük. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.