Site Rengi

DOLAR 18,8406
EURO 19,8869
ALTIN 1.097,07
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 13°C

Aliağaspor FK, çeyrek final öncesi taraftarıyla buluştu

SPOR TOTO BÖLGESEL AMATÖR LİGİ’NDE (BAL) 3 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ BUCA ZAFER SPOR İLE PROFESYONEL LİG YOLUNDA ÇEYREK FİNAL MÜCADELESİ VERECEK OLAN ALİAĞASPOR FK, MAÇ ÖNCESİ TARAFTARLARIYLA BİR ARAYA GELEREK MORAL DEPOLADI.

30.06.2021
A+
A-

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 3 Temmuz Cumartesi günü Buca Zafer Spor ile profesyonel lig yolunda çeyrek final mücadelesi verecek olan Aliağaspor FK, maç öncesi taraftarlarıyla bir araya gelerek moral depoladı.

Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, kulüp yöneticileri ile teknik ekip, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yalçın Koçyiğit, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Öz, Yeniçeriler Taraftar Derneği Üyeleri, Pedalhane Bisiklet Grubu, Aliağa Kent Konseyi ve Aliağalı iş insanları katıldı.

“Ulaş’ımız için şampiyonluğumuzu kutlayacağız”

Kalan üç maçın ardından hep birlikte şampiyonluğu kutlayacaklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Biz bu yola Ulaşalım Hedefe diyerek başladık. Ulaş’ımızı ebediyete uğurladıysak da onu yüreğimizde taşıyoruz. Ebediyen de taşıyacağız. Sezon sonunda Ulaş’ımız için şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.