Site Rengi

DOLAR 18,8835
EURO 19,9895
ALTIN 1.100,75
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 13°C
Cts 11°C

Vali Dağlı’dan aşı çağrısı

SAMSUN VALİSİ DOÇ. DR. ZÜLKİF DAĞLI, “VATANDAŞLARIMIZIN AŞILARINI BİR AN ÖNCE YAPTIRMALARI PANDEMİ İLE OLAN MÜCADELEMİZE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAKTIR” DEDİ.

Vali Dağlı’dan aşı çağrısı
02.11.2021
A+
A-

SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Vatandaşlarımızın aşılarını bir an önce yaptırmaları pandemi ile olan mücadelemize önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

Korona virüsü vakalarının Samsun genelindeki seyri ile aşılama çalışmalarının son durumu düzenlenen Pandemi Genel Değerlendirme Toplantısı’nda görüşüldü.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve ilgili kurum müdürleri katılım sağladı.

Vali Dağlı, toplantı vesilesiyle vatandaşlara aşı çağrısını yineledi. Korona virüsüyle mücadelede en büyük gücün aşı olduğunu ve bu konudaki çalışmaların Samsun’da hassasiyetle yürütüldüğünü söyleyerek maske, mesafe, temizlik tedbirlerine de titizlikle uyulmaya devam edilmesi gerektiğini belirtti.

Dağlı, “Aşılarını yaptırmayan veya tamamlatmayan vatandaşlarımızın aşılarını bir an önce yaptırmaları pandemi ile olan mücadelemize önemli katkılar sağlayacaktır. Özellikle okullarımızda başlattığımız aşılama çalışmalarına ailelerimizin destek vermesi büyük önem arz ediyor. Ayrıca sınıfı korona virüsü nedeniyle geçici kapatılan öğrencilerimizin hem kendi hem de toplum sağlığını düşünerek bildirilen süre kadar evlerinden çıkmamalarını özellikle istirham ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.