DOLAR 18,8743
EURO 20,0994
ALTIN 1.113,61
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Uluslararası katılımlı dijital konferansta Düzce Üniversitesi modeli masaya yatırıldı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN ÜNİVERSİTE İLE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MODELİ, TÜRKİYE SOLUNUM ARAŞTIRMALARI DERNEĞİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ULUSLARARASI KATILIMLI KONGREDE MASAYA YATIRILDI.

Uluslararası katılımlı dijital konferansta Düzce Üniversitesi modeli masaya yatırıldı
31.10.2021
A+
A-

Düzce Üniversitesi tarafından hayata geçirilen üniversite ile sanayi işbirliği modeli, Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği tarafından organize edilen uluslararası katılımlı kongrede masaya yatırıldı.

Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD) tarafından her yıl yapılan yıllık solunum kongresi pandemi sebebiyle bu yıl online ortamda gerçekleştirildi. “Solunum2021 Dijital” olarak yapılan kongreye, ulusal ve uluslararası göğüs hastalıkları alanında önde gelen isimlerin yanı sıra çok sayıda dinleyici katıldı. 29 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında devam eden kongrenin 3. gününde Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, göğüs hastalıklarında maliyet analizleri ve araştırma fonları konulu konferansa başkanlık yaptı. Prof. Dr. Balbay, katılımcılara ayrıca Türkiye ve dünyaya rol model olan üniversite-sanayi işbirliğini de anlattı. Çeşitli örnekler vererek modelin işleyişi hakkında katılımcılara bilgiler veren Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, üniversite ile sanayi kuruluşlarının işbirliği içinde yaptığı çalışmalarda alınan başarılı sonuçları da aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.