Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Çaldıran Belediyesinden ‘aşı olmayan kalmasın’ kampanyası

VAN’IN ÇALDIRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 18 YAŞ ÜSTÜ HERKESİN AŞI OLMASI İÇİN STANT KURULDU.

08.07.2021
A+
A-

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığı ile İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 18 yaş üstü herkesin aşı olması için stant kuruldu.

Çaldıran İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çaldıran Belediye Başkanlığı tarafından belediye hizmet binasının bahçesine kurulan stantta 18 yaş üstü herkesin korona virüs aşısı olması sağlanıyor. ‘Aşı Olmayan Kalmasın’ ismi verilen kampanyada İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çağrı Gökçe ve Belediye Başkanı Şefik Ensari stantta bulunarak farkındalık oluşturdu. 18 yaş üstü gençlere eşlik ederek 3 doz aşısını yaptıran Başkan Ensari, eski günlere dönmenin tek yolunun aşı olmaktan ve belirlenen kurallara uymaktan geçtiğini söyledi. Başkan Şefik Ensari, “Çaldıran Belediyesi olarak ‘Aşı Olmayan Kalmasın’ kampanyasını başlattık. 18 yaş ve üstü gençler aşı oranının az olduğunu gördük. Bunu da ortadan kaldırmak için sağlık müdürlüğümüzle birlikte böyle bir stant açtık. Güzel ve kaliteli bir yaşam elde edebilmemiz için herkesimden insanın aşı olması lazım. Eski ve güzel günlere dönmenin yolu aşı olmaktan geçer” dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çağrı Gökçe de, gençler arasında aşı konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Gençlerimizin aşılanması için belediye başkanımız ile birlikte bir kampanya başlattık. Açtığımız stantta gençlerimizi korona virüse karşı aşılıyoruz. Bunun dışında kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşlarımızın aşı olmasını sağlıyoruz. Aşı çalışması sırasında belediyemizin ikramları da oluyor” ifadelerini kullandı.

Aşı olan Mehmet Kaya ise açılan standa aşı olmak için geldiğini belirterek, “Güzel bir hizmet oldu. Randevusuz aşı olmak isteyen vatandaşlarımız standa büyük ilgi gösteriyor. Böylesi güzel sunulan hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.