Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 14°C

Başkan Böcek: “Duman beni çok etkiliyor ama orda olmam lazım”

BUGÜN SABAH SAATLERİNDE SOLUNUM SIKINTISI VE YÜKSEK ATEŞ SEBEBİYLE AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ PASTANESİNE BAŞVURAN VE TESTLERİ DEVAM EDEN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, İKİ GÜN ÖNCE DURUMUYLA İLGİLİ YAPTIĞI PAYLAŞIMDA DUMANIN VERDİĞİ ZARARI ANLATTI.

07.08.2021
A+
A-

Solunum sıkıntısı ve yüksek ateş sebebiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesine başvuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iki gün önce durumuyla ilgili yaptığı paylaşımda dumanın verdiği zararı anlattı.

Başkan Böcek, 5 Ağustos’ta sosyal medya hesabında yangınla ilgili değerlendirme yaptığı paylaşımda sağlık durumundan ve dumanın kendisine verdiği zarardan da bahsederek, “Allah’ın takdiriyle yeni bir yaşam verdi cenabı Allah bize. Ancak duman beni gerçekten çok etkiliyor. Doktorlar evde dur diyorlar ama nasıl durayım. 2 bin 400 personelim var dışarıdan gelen çalışanlar ve belediye başkanlarıyla 2 bin 800 kişi var onlar beni başlarında görünce daha şevkle çalışıyorlar. 2 bin 800 yapı yandı 40 bin faydalı alan zarar gördü” dedi.

Başkan Böcek’in paylaşımdan 2 gün sonra öksürükle başlayan rahatsızlığının ardından kontrol amaçlı gittiği hastanede tetkiklerinin devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.