Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Aydın’da ’Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu’ toplandı

TÜRKİYE SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ HAYAT PROGRAMI YETİŞKİN VE ÇOCUKLUK ÇAĞI OBEZİTESİNİN ÖNLENMESİ VE FİZİKSEL AKTİVİTE EYLEM PLANI 2019-2023 KAPSAMINDA, AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONUNDA ‘SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ HAYAT KURULU’ TOPLANDI.

15.07.2021
A+
A-

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı Yetişkin ve Çocukluk Çağı Obezitesinin Önlenmesi Ve Fiziksel Aktivite Eylem Planı 2019-2023 kapsamında, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda ’Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu’ toplandı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan v. Dr. Ebru Kurt başkanlığında, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla toplanan kurulda, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi tarafından kurul üyelerine ’Bulaşıcı Olmayan Hastalıklarda Mevcut Durum Ve Obezite’ başlıklı sunum yapıldı. 2021 yılında yapılması planlanan etkinlikler ile ilgili kurul üyelerinin fikir, görüş ve önerilerinin alınması ile devam eden toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.