Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Büyükçekmece standına ilgi yoğun oldu

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN (CHP) DÜZENLEDİĞİ “CHP’Lİ BELEDİYELER TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ” İSTANBUL’DA BAŞLARKEN, ZİRVEDE BÜYÜKÇEKMECE STANDINA İLGİ YOĞUN OLDU.

Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Büyükçekmece standına ilgi yoğun oldu
01.10.2021
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” İstanbul’da başlarken, zirvede Büyükçekmece standına ilgi yoğun oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, tarım kooperatifleri ve üreticilerin katıldığı zirvede tarımsal kalkınmada yeni projeler ve üretici odaklı çözümler tartışıldı. Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Büyükçekmece Belediyesi’nin kurduğu stantta Büyükçekmece’de üretimine başlanan ata tohumu siyez buğdayı, Celaliye bamyası gibi ürünlerin yanı sıra yine belediye tarafından çiftçilere ücretsiz hizmet verecek olan toprak analiz cihazı katılımcılardan büyük ilgi gördü. Kurulan stantlarda Büyükçekmece Belediyesi ve kooperatiflerin işbirliği ve dayanışmasıyla gerçekleşen tarım alanındaki projeler, standı ziyaret edenlere anlatıldı. Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, ziyaretçilere Büyükçekmece Belediyesi’nin tarım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“Tarımsal Kalkınmada Yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler’’ sloganıyla düzenlenen ve üreticilere destek olan CHP’li belediyeler, Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde kurdukları stantlarda üreticilerle olan ilişkiler ve tarımdan elde ettikleri ürünleri anlatıyor. 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Avrasya Gösteri Merkezi’nde sürecek olan zirveye 160 belediye ve 300 kooperatif katılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.