Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Abdulhamid Han’ın torunu, Bursa’da dedelerinin türbelerini ziyaret etti

DEVLET-İ ALİYYE OCAKLARI GENEL BAŞKANI 2. ABDÜLHAMİD’İN 4. KUŞAK TORUNU OLAN ABDÜLHAMİD KAYIHAN OSMANOĞLU İLK OLARAK BURSA’DA DERNEK AÇILIŞINDA BULUNARAK SONRASINDA ULU CAMİ’DE ÖĞLE NAMAZINI KILDI. NAMAZIN ARDINDAN OSMANOĞLU OSMANGAZİ VE ORHANGAZİ TÜRBELERİNİ ZİYARETTE BULUNARAK DUA ETTİ.

20.03.2021
A+
A-

Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkanı 2. Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Devlet-i Aliyye Ocaklarının Bursa Şubesinin açılışını yaptı.

Ulu Cami’de öğle namazı kılan Osmanoğlu, Osmangazi ve Orhangazi Türbelerini de ziyaret ederek dua etti.

Bursa’nın kendisi için manevi değeri olduğunu belirten 2. Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ’’Öncelikle Bursa Valimiz ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Orhangazi ve Osmangazi türbelerini çok güzel şekilde restore etmişler. Biz Devlet-i Aliyye Ocakları olarak hem Bursa’yı ziyarete geldik. Hem de buradaki çalışmaları görmek için buraya geldik. Derneğimizin tüm ülkede de olduğu gibi Bursa’da da açmış olduk. Osmanlı kültürünü Bursa’da da en iyi şekilde yaşatmaya destek olacağız’’ dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.