Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Datça’da öğrenciler sağlık için yürüdü

DATÇA’DA ÖĞRENCİLER SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

Datça’da öğrenciler sağlık için yürüdü
04.10.2021
A+
A-

Muğla’nın Datça ilçesinde öğrenciler “Dünya Yürüyüş Günü’ kapsamında sağlıklı bir toplum için farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.

Datça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Şehit Ersoy Yorulmaz Anadolu Lisesi öğrencileri “Dünya Yürüyüş Günü” kapsamında farkındalık oluşturmak adına Atatürk Kent Park’a yürüdü. İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü personelinin de katıldığı Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, “Sağlıklı bir toplum oluşturmak öğrencilerimize sağlıklı hayat bilinci aşılamaktan geçiyor. Salgın sürecinde hepimizin ve tabii öğrencilerimizin de hareket alanları kısıtlandı. Bilinçli beslenme ve hareketle kronik rahatsızlıkların önüne geçebileceğimizin bilinciyle 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’nde sembolik de olsa bir yürüyüş gerçekleştirdik. Umarım öğrencilerimiz için faydalı olmuştur’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.