Site Rengi

DOLAR 18,8843
EURO 20,0718
ALTIN 1.112,73
BIST 5.322,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 12°C
Paz 9°C
Pts 13°C

Yaşayan İnsan Hazinesine köyünde kuş dili ve kemençe eşliğinde karşılama

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN KUŞ DİLİ İCRACISI OLARAK “YAŞAYAN İNSAN HAZİNESİ” ÖDÜLÜNÜ ALAN MUSTAFA CİVELEK KÖYÜNDE KUŞ DİLİ VE KEMENÇE EŞLİĞİNDE KARŞILANDI.

Yaşayan İnsan Hazinesine köyünde kuş dili ve kemençe eşliğinde karşılama
14.01.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Kuş Dili icracısı olarak “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülünü alan Mustafa Civelek, Giresun’un Çanakçı ilçesinde köyüne gelişinde Kuş Dili ve kemençe eşliğinde karşılandı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde önceki gün düzenlenen “Yaşayan İnsan Hazineleri” Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni’ne katılan Kuş Dili icracısı 77 yaşındaki Mustafa Civelek Giresun’un Çanakçı İlçesine bağlı Kuşköy Köyü’nde coşkuyla karşılandı.

‘Yaşayan İnsan Hazineleri’ listesinde yer alan Mustafa Civelek, Kuş Dili ile köylülerine seslenerek “Size Sayın Cumhurbaşkanımızın sevgi ve selamlarını getirdim” dedi.

Ödül töreninde babasına refakat eden Yılmaz Civelek, Cumhurbaşkanını köylerine davet ettiğini belirterek, “Ödül töreni için sahneye davet ettiklerinde Cumhurbaşkanımız ile yüz yüze görüşme imkanı buldum ve köyümüze davet ettim. Gelmek istediğini ama en kötü ihtimalle eski Başbakanımız Binali Yıldırım’ı kendisi adına mutlaka köyümüze göndereceğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Köydeki kutlamalar kemençe eşliğinde devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.