Site Rengi

DOLAR 18,8635
EURO 20,1100
ALTIN 1.113,32
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Yangınzede çocuklar, ünlü rap sanatçılarıyla bir araya geldi

SARP PALAUR (ŞANIŞER) VE SAMET GÖNÜLLÜ (SOKRAT), FARKINA VAR SİVİL TOPLUM PLATFORMU ÜYELERİNDEN 23 GÖNÜLLÜYLE BİRLİKTE MANAVGAT’A GELEREK YANGINZEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU.

Yangınzede çocuklar, ünlü rap sanatçılarıyla bir araya geldi
20.12.2021
A+
A-

Ünlü rap müzik sanatçıları Sarp Palaur (Şanışer) ve Samet Gönüllü (Sokrat), Manavgat Belediyesi’nin organizasyonuyla Farkına Var Sivil Toplum Platformu üyelerinden 23 gönüllüyle birlikte Manavgat’a gelerek yangınzede çocuklarla buluştu.

Platform üyeleri ve rap müzik sanatçılarını Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcıları ve birim müdürleri ağırladı. Gönüllü platform üyeleri, çocukların güzel bir gün geçirmesini sağlamak amacıyla bilim gösterisi ve yüz boyama etkinliği gösterileri de düzenleyerek, hep birlikte oyunlar oynadı. Etkinlik sonunda gönüllüler, çocuklara mont, oyuncak ve bot hediye etti.

“Her şey onlar için”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Gönüllülerimiz Manavgat’ımızdaki yangınzede çocuklarımızla bir araya gelerek onların sosyal yaşama adapte olmalarına katkı sağladılar. Hayata ve insana dokunan tüm çalışmaların içerisinde yer almaya ve toplumun her kesimiyle paylaşmaya devam edeceğiz. Sanatçılarımıza ve platform üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonraki tüm çalışmalarımızı çocuklarımız için gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.