Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 15°C

Şeker Ağa Balıkesirlileri kahkahaya boğdu

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ YARIYIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİNDEKİ ŞEKER AĞA KARAKTERİYLE TANINAN YÜKSEL ÜNAL’I HASAN CAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İKİNCİ KEZ KONUK ETTİ.

Şeker Ağa Balıkesirlileri kahkahaya boğdu
23.01.2022
A+
A-

Altıeylül Belediyesi Yarıyıl Etkinlikleri kapsamında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şeker Ağa karakteriyle tanınan Yüksel Ünal’ı Hasan Can Kültür Merkezi’nde ikinci kez konuk etti. Altıeylül Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yarıyıl etkinlikleri programında sahne alan Yüksel Ünal, Hasan Can Kültür Merkezi’ndeikinci kez sahne alarak soğuyan havaya rağmen Balıkesirlilerin içini ısıttı.

Yüksel Ünal “Partiler üstü belediye başkanı Hasan Avcı’ya teşekkür ederiz”

Cana yakın ve içten tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Yüksel Ünal Altıeylül ailesinin bir ferdi gibi olurken, toplamda 2 perdelik stand-up gösterisinin ardından “Gerçekten çok ama çok güzel bir gündü. Her ayrıntıyı düşünen, incelikli, uzman ve sıcak ilgisiyle insana huzur veren Altıeylül Belediyesi ailesine ve bu aileye önderlik eden partiler üstü belediye başkanı Sayın Hasan Avcı’ya teşekkür ederiz. Nice buluşmalara” şeklinde konuştu.

Başkan Avcı: “İçimizi ısıttı”

Hasan Can Kültür Merkezi’nde ikinci kez sahne alarak ailemizin bir ferdi gibi olan Yüksel Ünal kardeşim yine hepimizin içini ısıttı ifadelerini kullanan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Bu soğuk havalarda bizleri kırmayarak Altıeylül’e gelen ve ikinci kez konuğumuz olarak bizleri mutlu eden Yüksel Ünal kardeşimize şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz. Pozitif enerjisi ve samimi kişiliğiyle hepimizi etkileyen saygı değer sanatçımızı nice etkinliklerde aramızda tekrar görmekten dolayı mutluluk duyarız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.