Site Rengi

DOLAR 18,8639
EURO 20,1108
ALTIN 1.113,81
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Nevşehir Belediyesi standı büyük ilgi gördü

NEVŞEHİR BELEDİYESİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Nevşehir Belediyesi standı büyük ilgi gördü
18.11.2021
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde Nevşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından yerel yönetimlerle gençleri bir araya getiren Yerel Yönetimler Gençlik Festivali devam ediyor. Açılışı geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve 21 Kasım tarihine kadar sürecek olan festivalde Nevşehir Belediyesi tarafından açılan stant katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan stantta Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’in tarihi ve doğal güzellikleri ile birlikte Nevşehir Belediyesi’nin gençlik ve kültür projeleri sergileniyor. Nevşehir il merkezinde bir süre önce turizme kazandırılan Kayaşehir’in de tanıtıldığı stantta ayrıca bölgesinin köftür, kabak çekirdeği ve kuru üzüm gibi yöresel lezzetleri de gençlere ikram ediliyor.

Çanak ustası Şaban Topuz tarafından Kapadokya bölgesinin el sanatları ürünlerinin yapımının sergilendiği Nevşehir Belediyesi standında Müzik Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından verilen konserlerde de Nevşehir yöresine ait türküler seslendiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.