Site Rengi

DOLAR 18,8639
EURO 20,1108
ALTIN 1.113,81
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

MÜZSAN üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

TÜRKİYE MÜZİSYENLER VE SANATÇILAR FEDERASYONU (MÜZSAN) MUŞ İL BAŞKANI VE ÜYELERİ, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SAĞLANAN DESTEKLER NEDENİYLE CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ.

MÜZSAN üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
03.09.2021
A+
A-

Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) Muş İl Başkanı ve üyeleri, korona virüs tedbirleri kapsamında sağlanan destekler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Bulanık’taki federasyon binasında bir araya gelen MÜZSAN Muş İl Başkanı Selahattin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zor zamanlarda sanata ve sanatçıya sahip çıktığını söyledi. MÜZSAN Muş İl Başkanı Selahattin Demir, hem Cumhurbaşkanına hem de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a sanat camiası adına teşekkür ederek, “Sanata ve sanatçıya korona virüs salgını döneminde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ediyoruz. Salgın dolayısıyla ülke genelinde kapanma olduğunda müzisyen ve sanatçı arkadaşlarımız çok etkilendi. Ama devletimiz bize yardım elini uzattı. Allah, devletimize zeval vermesin. Devletimiz bu zor dönemde yanımızda oldu ve MÜZSAN Federasyon Başkanımız Ahmet Onurlu’ya vermiş olduğu emeklerden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de sanatçı arkadaşlarımızla beraber emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.