Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Mamak Belediyesi Gençlik Festivalinde

MAMAK BELEDİYESİ, TARIMDAN TEKNOLOJİYE, EĞİTİMDEN SPOR KADAR BİRÇOK ALANDA İLÇENİN TANITIMINA KATKIDA BULUNMAYA DEVAM EDİYOR.

Mamak Belediyesi Gençlik Festivalinde
18.11.2021
A+
A-

Mamak Belediyesi, tarımdan teknolojiye, eğitimden spor kadar birçok alanda ilçenin tanıtımına katkıda bulunmaya devam ediyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından katılımın sağlandığı “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde Mamak Belediyesi de yer aldı. Türkiye’nin her bölgesinden 40 merkez belediye ve 105 ilçe belediyesinin katıldığı ve on binlerce gencin bir araya geldiği festivalde Mamak Belediyesi, ilçenin yöresel ürünlerini, spor ve eğitim alanındaki çalışmaları, aile merkezlerindeki yapılan faaliyetleri ve Mamak Füzyon’daki gelişmelerinin yer aldığı tanıtım platformunda, Başkentli gençler Mamak’ı yakından tanıma fırsatı buluyor.

Geleceğimize yatırım yapıyoruz

2023-2071 hedefleri doğrultusunda ve bayrağı teslim alacak gençler için ilçe genelinde yoğun bir faaliyet içinde olduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Nitekim bu çalışmalar neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldük. Tam Bana Göre Festivali’nde açtığımız stantta gençlerimizi, onlar için yapılan yatırımları ve gelişmeleri yakından görmeye davet ediyorum. Mamak Belediyesi olarak eğitimli, nitelikli ve donanımlı nesillerin temelini atmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.