Site Rengi

DOLAR 18,8642
EURO 20,1066
ALTIN 1.114,25
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Düzce, gençlik festivalinde yerini aldı

ANKARA BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ’NDE 16-21 KASIM TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN ‘GENÇLİK VE YEREL YÖNETİMLER’ TEMALI ‘TAM BANA GÖRE FESTİVAL’ ADLI ORGANİZASYON CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KATILIMIYLA BAŞLADI. DÜZCE BELEDİYESİ FESTİVALDE YERİNİ ALARAK HEM GENÇLİK PROJELERİNİ, HEM DE DÜZCE’Yİ TANITTI.

Düzce, gençlik festivalinde yerini aldı
17.11.2021
A+
A-

Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde 16-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ’Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ’Tam Bana Göre Festival’ adlı organizasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Düzce Belediyesi festivalde yerini alarak hem gençlik projelerini, hem de Düzce’yi tanıttı.

Başkent Ankara’da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca 16-21 Kasım tarihleri arasında gençlere ve kendini genç hissedenlere yönelik düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” etkinliği başladı. 6 gün boyunca konserlerin, kamp ateşinde söyleşilerin olduğu, gençlerin deneyim atölyelerinde kendilerini test ettiği festivalde Düzce Belediyesi de yerini aldı.

Düzce Belediyesi açtığı stant ile Düzce’de yapılan çalışma ve projeleri misafirlere aktarırken bir yandan da hem sinevizyon hem de broşürlerle şehrin güzelliklerini anlattı.

Keşir’den Düzce standına ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ankara Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak ile Düzce Standını ziyaret etti. Keşir, Düzce’nin hem Ankara’da hem de diğer şehirlere en iyi şekilde tanıtılmasının önemli olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.