Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 16°C

ÇAKÜ’de öğrenci toplulukları kapılarını açtı, öğrenciler büyük ilgi gösterdi

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİNDE SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÇATISINDA KURULAN TOPLULUKLAR, ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU.

ÇAKÜ’de öğrenci toplulukları kapılarını açtı, öğrenciler büyük ilgi gösterdi
16.12.2021
A+
A-

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde kurulan 43 öğrenci topluluğu düzenlenen törenle açıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği toplulukların stantlarını ziyaret eden Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Sayın Harun Çiftçi, “Devletimizin vermiş olduğu bütçeyi öğrencilerimize uygun şekilde harcıyoruz” dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatısı altında kurulan öğrenci toplulukları kapılarını öğrencilere açtı. 43 öğrenci topluluğu kurulan stantlarda öğrencilere faaliyetlerini anlattı. Öğrenciler tek tek stantları ziyaret ederek kendilerine uygun buldukları topluluklara üye oldu. Çankırı Karatekin üniversitesi Rektörü Harun Çiftçi de öğrenci topluluklarının stantlarını gezerek topluluklar hakkında bilgi aldı. Toplulukların açılışı kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, stres atma fırsatı buldu.

Öğrencileri desteklemek için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyleyen Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Harun Çiftçi, “Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak bugün 43 tane öğrenci topluluğumuzun açılışını yaptık. öğrenci topluluklarını biz toplumun değerleri ile yoğrulmuş bir yapı olarak düşünüyoruz. Hem geçmişin potansiyelini günümüzde yaşatmak hem de geleceğe aktarma konusunda bunları köprü olarak görüyoruz. Topluluklarımızı tek tek gezdik. Her alanda özellikle sosyal alanlarda, kültürel alanlarda, sanat alanlarındaki topluluklarımızı gördük. Gençlerimiz çok heyecanlıydı, bu heyecanlar bizimde gayretimizi arttıracaktır. Aynı zamanda gençlerimiz sosyal sorumluluklarını da üzerlerine almışlardır. Gençlerimizi her konuda destekleyeceğimizi ifade ettik. Ayrıca Çankırı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmasına da katkı yapacaklarına inanıyoruz. sağlık, kültür ve spor daire başkanlığı bünyesinde topluluklarımıza maddi ve manevi desteği her türlü desteği sağlayacağız. Devletimizin vermiş olduğu bütçeyi öğrencilerimize uygun şekilde harcıyoruz. Şimdiye kadar öğrencilerimizin bütün taleplerini karşıladık ve aynı hız ve taleple devam etmeye çalışıyoruz” dedi.

Üyesi olduğu topluluğun tanıtımını yapan Çankırı Karatekin Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Mert Ennice, “Bünyemizde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler; film gösterimleri yapıyoruz, insanların sinemayı sevmelerini sağlıyoruz. Çeşitli akademisyenleri, piyasada teknik ekipte çalışan insanları üniversitemize getirip sinemayı tanıtmalarını amaçlıyoruz. Önemli ödül almış filmlerin insanlarla tanıtmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.