Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

‘Minik Dostlar’ hayvan parkı Ümraniye’de açıldı

ÜMRANİYE’DE ‘MİNİK DOSTLARIN’ OYUNLAR OYNAYABİLECEĞİ VE EĞİTİLEBİLECEĞİ KAPSAMLI HAYVAN PARKI AÇILDI. PARKTA KENT YAŞAMINDA VAKİT GEÇİRMEKTE ZORLANAN HAYVANLAR İÇİN ÇEŞİTLİ PARKURLAR BULUNUYOR.

‘Minik Dostlar’ hayvan parkı Ümraniye’de açıldı
23.09.2021
A+
A-

Ümraniye’de ‘minik dostların’ oyunlar oynayabileceği ve eğitilebileceği kapsamlı hayvan parkı açıldı. Parkta kent yaşamında vakit geçirmekte zorlanan hayvanlar için çeşitli parkurlar bulunuyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından minik dostların rahat bir ortamda oyun oynayabilmesi ve eğitilebilmeleri için ‘Minik Dostlar Parkı’ açıldı. Parkta kent yaşamında vakit geçirmekte zorlanan hayvanlar için çeşitli parkurlar bulunuyor. Bu sayede minik dostlar, rahat eğitilip oynayabilecek. Parka istenilen her saatte giriş sağlanabiliyor.

“Konforlu bir alan oluşturulmuş”

Köpek eğitmeni Uğur Kuş, park alanı hakkında bilgi vererek, “İnanılmaz Avrupai bir park yapılmış. Minik dostların ve onların sahiplerinin eğlenebileceği onların çok rahat hareket edebileceği, onların köpekleriyle, köpeklerin enerjisini atabileceği çok konforlu bir alan yapılmış. Ümraniye Belediyesi’ne ve sayın başkanımıza sonsuz teşekkür ederiz. Köpeklerimiz ile çok güzel şeyler yaptık. Eminim tüm İstanbullular ve Ümraniye halkı bundan büyük mutluluk duyacak” dedi.

Eğitmen Kuş, “Parkın içinde köpekli sporlarda kullanılan aletleri var. Bunlar köpeklerin hem dengesini, hem sosyal becerisini hem de köpeklerin sahiplerle olan odağını arttıracak çok profesyonel bir parkur yapılmış” diyerek sözlerine devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.