Site Rengi

DOLAR 18,8668
EURO 20,0240
ALTIN 1.107,26
BIST 5.068,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Koramaz Vadisi’nde sabah yürüyüşü

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, TÜM KURMAYLARI İLE BİRLİKTE TARİHİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERLE DOLU EŞSİZ DOĞA HARİKASI KORAMAZ VADİSİ’NDE SABAH YÜRÜYÜŞÜ YAPTI.

Koramaz Vadisi’nde sabah yürüyüşü
01.10.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm kurmayları ile birlikte tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu eşsiz doğa harikası Koramaz Vadisi’nde sabah yürüyüşü yaptı.

Bir doktor başkan olarak güne dinç ve sağlıklı başlamak için sık sık sabah sporunun öneminden bahsederek sabah yürüyüşleri ile dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu klasiğini yine devam ettirdi. Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy ile genel müdürler ve daire başkanlarının tamamıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yapılan tanıtım çalışmalarıyla son dönemde ön plana daha çok çıkan ve UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’ne adını yazdıran Koramaz Vadisi’nde sabah yürüyüşü yaptı. Başkan Büyükkılıç, doğudan batıya doğru kıvrılan, 12 kilometre uzunluğunda, etrafında Ağırnas, Turan, Vekse ve Bağpınar yerleşim bölgeleri olan tarihi ve doğa harikası Koramaz Vadisi’nde kurmaylarıyla birlikte değerlendirmelerde de bulundu.

Onlarca ağaç ve yüzlerce bitki türü ile adeta doğal yaşam müzesi olan, binlerce yıllık geçmişten, değişik medeniyetlere ev sahipliği yapan vadide, Büyükkılıç ve ekibinin yürüyüşü günün ilk ışıklarıyla başlayarak 1.5 saat sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.