Site Rengi

DOLAR 18,8754
EURO 20,0732
ALTIN 1.113,83
BIST 5.116,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

İznik polisinden hırsızlara ve dolandırıcılara geçit yok

ELE GEÇİRİLEN PARA

07.05.2021
A+
A-

İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir hafta içerisinde önce bir kişiyi 108 bin TL dolandırılmaktan kurtardı. Sonra ise Bursa-İstanbul otoyolunda seyir halindeyken aracından 100 BİN TL’yi düşüren adamın parasını İznik’te buldu.

Polis hemen yetişti

İlk olay fabrikada çalışan Gökhan Ateş’in başına geldi. Telefon dolandırıcıları genç adama 100 bin TL kredi çektirmeyi başardı. Dolandırıldığını anlayan Gökhan Ateş, durumu İznik Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Harekete geçen ekipler acil olarak dolandırıcıya aktarılma aşamasında olan bankadaki 100 bin TL’ye savcılık kararı çıkarttı ve el koydurdu. Böylelikle para bankada kaldı. Genç adam defalarca polis teşkilatına teşekkür etti. Herkesin dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

100 bin TL düşürdü

Bursa Doğu Gişelerinden İstanbul otoyol istikametine gitmekte olan bir iş adamı ise çantanın içinde bulunan 100 bin TL’yi aracının kapısının yanlışlıkla açılması nedeniyle yola düşürdü. Durumu sonra fark eden iş adamı emniyet ve jandarmaya durumu bildirdi. Kamera kayıtlarından para dolu çantanın iznikli bir kişi tarafından aracına konulduğu görüldü. Hemen harekete geçen İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekibi İznik Selçuk Mahallesinde bir ikametgaha gitti. Parayı hiç dokunulmamış şekilde buldu ve sahibine teslim etti.

Mutluluktan uçtu Cimere teşekkür etti

Parasına kavuşan iş adamı ise CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi)’ne konuyu baştan sona anlattı ve İznik Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.