DOLAR 18,8742
EURO 20,0095
ALTIN 1.106,14
BIST 5.086,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Çok Bulutlu
Ankara
14°C
Çok Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Evlat hasreti çeken anne : HDP katil, hırsız ve evlatları çalan parti

2017 YILININ MAYIS AYINDA ÇOCUĞUNU İŞE GÖNDERDİĞİNİ VE O GÜNDEN BERİ KENDİSİNİ ARADIĞINI KAYDEDEN ELHAMAN

Evlat hasreti çeken anne : HDP katil, hırsız ve evlatları çalan parti
30.09.2021
A+
A-

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 759. gününde de devam ediyor.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi 759. gününde de sürüyor. 2017 yılının mayıs ayında çocuğunu işe gönderdiğini ve o günden beri kendisini aradığını kaydeden Elhaman, çocuğunu istediğini kaydetti. “Oğlum Bayram için buradayım, 4 yıldır evladımı benden almışlar, bu HDP katil, hırsız ve evlatları çalan parti. HDP’den evlatlarımızı istiyoruz. Biz evlatlarımızı isterken neden suçlu duruma düşüyoruz, bizim evlatlarımızı getirsinler ben evladımı istiyorum. Dağda tek çocuk kalana kadar mücadele edeceğiz ve evladımızı alacağız inşallah. HDP’nin bir kapısı Kandil’e diğer kapısı ise meclise açılıyor. Biz onlardan sadece evlatlarımızı istiyoruz, oğlum beni duyuyor ve görüyorsan kaç gel. Burada güçlü devletimiz var devletimize, kolluk kuvvetimize sığın, hiçbir gün sana ceza yok, ben burada mücadele ediyorum ve seni burada bekliyorum lütfen beni duyuyorsan gel” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.