Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 15°C

Büyükşehirden 7 kırsal bölgede yol çalışması

KOCASİNAN, SARIOĞLAN, DEVELİ, HACILAR VE BÜNYAN İLÇELERİNDEKİ 7 AYRI KIRSAL BÖLGEDE YOL ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Büyükşehirden 7 kırsal bölgede yol çalışması
06.09.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım için şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahalle yollarında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kocasinan, Sarıoğlan, Develi, Hacılar ve Bünyan ilçelerindeki 7 ayrı kırsal bölgede yol çalışmaları gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği ulaşım konusunda ilçelerdeki çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından kırsal mahalle yollarında yürütülen çalışmalarda, Kocasinan ilçesi Saraycık-Doruklu arası yola, Sarıoğlan ilçesi Kaleköy-Karaözü arası yola, Develi ilçesi Kale-Yaylacı arası yola ve Kocasinan İlçesi Güneşli-Kızık arası yola II. kat sathi kaplama gerçekleştirilirken, Hacılar ilçesi merkeze oto korkuluk, Develi ilçesi Gömedi Mahallesi yol geçişine baks atılması ve Bünyan ilçesi Akçatı-Emirören Mahalleleri arası yola kar direği dikilmesi işi yapıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında kırsal mahalle yolları araç sürücüleri için daha uygun hale getirilirken, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ anlayışı ile kentin ulaşım alanında konforunu ve güvenini artırmaya devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.