Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Büyükkılıç’tan ilçelere yönelik yatırım hamlesi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, İLÇELERDE YAPILMASI PLANLANAN PROJELER KAPSAMINDA PINARBAŞI, HACILAR, İNCESU, DEVELİ, TOMARZA, YEŞİLHİSAR, YAHYALI VE AKKIŞLA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜ. BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİNİN DE HAZIR BULUNDUĞU GÖRÜŞMELERDE TÜM ÇALIŞMALAR AYRINTILI DEĞERLENDİRİLİRKEN, PANDEMİ SÜRECİ VE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DA İLÇELER BAZINDA ELE ALINDI.

28.04.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçelerde yapılması planlanan projeler kapsamında Pınarbaşı, Hacılar, İncesu, Develi, Tomarza, Yeşilhisar, Yahyalı ve Akkışla ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı görüştü. Büyükşehir yöneticilerinin de hazır bulunduğu görüşmelerde tüm çalışmalar ayrıntılı değerlendirilirken, pandemi süreci ve sokağa çıkma kısıtlaması da ilçeler bazında ele alındı.

Başkan Büyükkılıç, ilk olarak Pınarbaşı heyetini kabul etti. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve meclis üyeleri ile sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette ilçeye bu zamana kadar yapılan ve bu yıl içerisinde yapılması planlanan projeler konuşuldu. Ziyarette ilçedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile ayrı ayrı görüşerek pandemi döneminde yapılan çalışmalar ve bu süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç, toplantıların devamında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, 16 ilçe belediye başkanıyla ağabey-kardeş diyalogu ve dayanışma içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak, “Bizleri seven, güvenen hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaları insanları hiçbir zaman sıkıntıya sokmadan, onların onuruyla oynamadan, seviyeli bir şekilde hiçbir zaman bu konularda sosyal medya üzerinden paylaşım yapmadan, bir elin verdiğini diğer elin görmemesi anlayışı içerisinde gönüllerinde yer edinecek şekilde sürdürmeyi gayret ediyoruz” diye konuştu.

“DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLİYORUZ”

Başkan Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aynı zamanda şu anda ilçe belediyelerimizde daha önce yapmış olduğumuz projeler ve çalışmalar hususunda hangi aşamadayız onları tekrar bir gözden geçirip, bu süreç içerisinde 2021 yılı yapılan yatırımları bir bakıma revize ederek, önümüzdeki günlerde daha hızlı, daha zamanında hizmetlerle insanlarımızı buluşturma mantığı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dün Hacılarımız, İncesu’muz ve Pınarbaşı’mızla buluşmuştuk. Bugünde Develi’miz, Tomarza’mız, Yahyalı’mız ve Akkışla’mızla görüşmelerimizi devam ettireceğiz. Yarın diğer ilçelerimizden Sarız’ımız, Sarıoğlan’ımız, Felahiye, Özvatan ve Bünyan ile birlikte bir bakıma taşradaki ilçelerimizi tamamlamış olacağız. Daha sonraki süreçte Melikgazi’miz, Kocasinan’ımız ve Talas’ımız ile görüşmek suretiyle değerlendirme çalışmalarını tamamlamış olacağız. Tabii ki bu çalışmaları daha önceden tamamlamıştık ama malum 17-18 günlük bir tam kapanma demeyelim de sınırlandırmayla yapılan bir anlayış içerisinde, pandemi döneminde alınması gereken kararlar, esnaflarımızın mağduriyetlerini göz ardı etmeden onlarla ilgili yapacağımız çalışmalar ya da diğer kesimlerle ilgili yapmamız gereken faaliyetleri bu vesileyle gözden geçiriyoruz. Altyapı kuruluşlarımızın yapacağı çalışmaları gözden geçiriyoruz. İnşallah Kayseri’mizdeki huzurun ve Kayseri’mizdeki güvenin ve Kayseri’mizde her zaman olduğu gibi dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyeceğimizi devam edeceğimizi belirtiyorum.”

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise Başkan Büyükkılıç’ın destekleriyle Develi ilçesini daha vizyonlu hale getireceklerini belirterek, “Desteğini her zaman hissettiğimiz Memduh Başkanı’mızla bereketli bir gün geçiriyoruz. Korona virüsle mücadele ederken ve tam ekiplerimizle destek verirken, diğer yandan da 2021 yılında yapılacak projelerle alakalı istişarelerimize ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Kıymetli Belediye Başkanımızın bizlere omuz vermesiyle Develi’mizde yapacağımız projeleri tekrardan gözden geçirerek, inşallah projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde inanıyorum ki, Develimiz daha vizyonlu bir ilçe haline gelecek. Desteklerinden ötürü kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde ilçe heyetlerinin yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy ile KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir de hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.