Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Tüfenkci: “Malatya, bölge ve Türkiye kazanacak”

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ VE MKYK ÜYESİ BÜLENT TÜFENKCİ,”SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞTA OLMAK ÜZERE, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMIZ SAYIN MUSTAFA VARANK VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM” DEDİ.

Tüfenkci: “Malatya, bölge ve Türkiye kazanacak”
29.12.2021
A+
A-

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, aralarında Malatya’nın da bulunduğu 24 ili kapsayan 6. Bölge kapsamındaki teşvik süresinin 1 yıl uzatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Tüfenkci, alınan kararla Malatya’nın, bölgenin ve Türkiye’nin kazanacağını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla bir yıl uzayan ve aralarında Malatya’mızın da bulunduğu 24 ili kapsayan Cazibe Merkezleri kapsamında desteklenecek OSB ve Endüstri Bölgelerindeki imalat sanayi yatırımlarının asgari yatırım tutarı 2 milyon TL üzerinde olması halinde 31.12. 2022 tarihine kadar 6.Bölge teşviklerinden yararlanabilecek. Bu özellikle küçük yatırımcının da teşviklerden yararlanmasının ve ilçe OSB’lerinde de yatırım yapmanın önünü açmıştır. Dolayısıyla Malatya ekonomisi ve sanayisi için oldukça önemli bir gelişme” ifadelerine yer verdi.

“Malatya kazanacak”

Cazibe Merkezleri kapsamında enerji ve SSK teşviklerinin uzatılmasının Malatya’nın da içinde bulunduğu bölge illeri için hayati önem taşıdığını belirten Tüfenkci, ” Başta Malatyamız olmak üzere bölge illerine de hayırlı olsun. Böylelikle yatırımlar hız kesmeden devam edecek, Malatya kazanacak, bölge kazanacak, Türkiye kazanacak. Vermiş olduğu destek nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.