DOLAR 18,8698
EURO 20,1190
ALTIN 1.113,62
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Bu ilçede su ücretlerinde yüzde 34 indirim yapıldı

SİVAS’IN DİVRİĞİ İLÇESİNDE CHP VE AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN OY BİRLİĞİ İLE SU ÜCRETLERİNDE YÜZDE 34’LÜK İNDİRİM SAĞLANDI.

Bu ilçede su ücretlerinde yüzde 34 indirim yapıldı
09.12.2021
A+
A-

Sivas’ın Divriği ilçesinde CHP ve AK Partili Belediye Meclis üyelerinin oy birliği ile su ücretlerinde yüzde 34’lük indirim sağlandı.

Sivas’ın Divriği ilçesinde su ücretlerinde indirime gidildi. Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Belediye Meclisine su tarifelerinin düşürülmesi önerisi yönünde önerge verdi. Belediye meclisindeki CHP’li ve AK Partili üyeler önergeyi oy birliği ile kabul etti. İlçede ki su fiyatlarında yüzde 34 oranında indirim sağlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan başkan Gök, “Zorlaşan ekonomik koşullar ve üst üste gelen zamlar karşısında halkımız zor bir dönemle karşı karşıya bulunmaktadır. Hayatın en önemli gerekesimi şüphesiz sudur. Su faturalarının böylesine zor bir dönmemde daha az gelmesi ve ödeme güçlüğü yaşayan halkımızın bir nebzede olsa rahatlaması için Belediye Meclisimize su tarifelerinin düşürülmesi için bir önerge sundum. Gerek Cumhuriyet Halk Partili gerekse Ak Parti gurubu tarafından bu önergemiz olumlu karşılanarak oy birliği ile karar alıp uygulanan su tarifesinde indirime gittik. İndirim bu okuma döneminden geçerli olacak olup bu düzenlemeyle su ücretlerinde yaklaşık yüzde 34’e varan bir indirim sağlamış olacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.