Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Belediye başkanı öğrencilere eğitim seti hediye etti

BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ

Belediye başkanı öğrencilere eğitim seti hediye etti
12.11.2021
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gençlik merkezleri ve kitap otağında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya gelerek eğitim seti hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ ve Meclis Üyesi Hasan Karataş’la birlikte gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Kuş, öğrencilere başarılar dileyerek eğitim seti hediye etti. İçerisinde deneme sınavlarının da bulunduğu eğitim setlerini tek tek öğrencilere hediye eden Başkan Kuş, gençlerin her zaman hizmetinde olacaklarını söyledi.

Eyyübiye gençliğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkenin, ilimizin ve ilçemizin yüz akı olacak gençlerimiz için ne yapsak azdır. Bizler sizler için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. İlçemizin farklı bölgelerinde yeni kitap otağı ve gençlik merkezleri yapım çalışmalarımız devam ediyor. Sizler yeter ki bizlerden isteyin. Sınav süreci boyunca gece gündüz demeden her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.