Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Battalgazi Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleşti

MALATYA (İHA) – BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ, EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA, BAZI GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI.

Battalgazi Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleşti
01.09.2021
A+
A-

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısı gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, bazı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda 2 gündem maddesi görüşülürken, 1 gündem maddesi karara bağlandı. 1 gündem maddesi ise komisyona havale edildi.

Toplantıda ilçede devam eden İmar çalışmaları hakkında bilgiler veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ülke olarak yangın ve sel felaketi yaşadık. Yerleşke alanları anlamında Belediyelere büyük sorumluluklar düşüyor. Malatya’mızda ve Battalgazi’mizde belki bunu büyük oranda yaşamadık ama yarın yaşamayacağımız anlamına da gelmiyor. Bunun tedbirlerinin de alınması lazım. Orduzu ve Hanımınçiftliği gibi dere ağzı olan bölgelerde bu tür sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz. Bundan sonraki yapılaşmalarda da bu konuya azami ölçülerde dikkat edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan döneminde başlayan ve bizimde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilgilendiğimiz imar sorununu çözme çalışmalarımız sürüyor. Arkadaşlarımıza çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışılması konusunda talimatlarımızı verdik. Önceki ayda 800’e yakın itiraz değerlendirilmişti. Tabi İmara açıldıktan sonra bu bölgede güzel gelişmeler olacak. Bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde imar çalışmasının uzun bir zaman gerektiğini ve arkadaşların aralıksız çalışmalara devam ettiğini belirtiyoruz ve bu konuda anlayışlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısı 1 Ekim Cuma günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.