Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 15°C

Başkan Zelyurt’un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

BAŞKAN ZELYURT, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE “DOĞANŞEHİR” SOHBETİ YAPIP TABLO HEDİYE ETTİ

Başkan Zelyurt’un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
26.12.2021
A+
A-

Malatya’nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Ankara Kızılcahamam’da Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede Doğanşehir ilçesinde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.

Belediye Başkanı Durali Zelyurt, toplantının ikinci gününde Belediye Başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile toplantı sonrası görüşerek, Doğanşehirlilerin selamını iletti. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşmede Rahmetli Vahap Küçük Başkanımız ile beraber olduğu tabloyu hediye ettim. Yeni Doğanşehir Hastanemiz hakkında bilgiler vererek Hastane açılışı için kendilerini ilçemize davet ettim. Cumhurbaşkanımıza Doğanşehirli hemşerilerimin selamını iletip Doğanşehir’imiz hakkında kısa bilgiler aktardım. Kendisi de tüm Doğanşehir halkına en içten selamlarını gönderdi. El ele, kol kola, gönül gönüle vererek çalışmaya ve bu millete hizmetkar olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.