Site Rengi

DOLAR 18,8762
EURO 19,8913
ALTIN 1.097,80
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 14°C

Aslan: “El ele vererek çalışıyoruz”

KÖPRÜ PROJESİ 1. DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA KONUŞAN SİVAS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERGÜVEN ASLAN, “ARZU ETTİĞİMİZ HEDEFLERE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ VE ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Aslan: “El ele vererek çalışıyoruz”
03.02.2022
A+
A-

Sivas Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) Projesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Değerlendirme Toplantıları tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıların ilk oturumu Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

3 oturumda gerçekleştirilen toplantılara, Şube Müdürü Hülya Bozbıyık, KÖPRÜ Projesi koordinatörleri ve il merkezindeki ortaokulların müdürleri katıldı.

KÖPRÜ Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda bugüne kadar uygulanan izleme sınavlarının analizleri ele alındı. Uygulanması planlanan izleme sınavına yönelik fikir alışverişinde de bulunulan toplantıda sınav takvimi ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için alınan tedbirler de değerlendirildi.

Detaylı yol haritası belirlendi

Sivas’ın eğitimde her geçen gün başarı grafiğini artırdığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, eğitimdeki başarıyı daha yukarılara taşımak için çok kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünü, okul okul, branş branş yürütülen çalışmalarla detaylı bir yol haritası belirlendiğini belirtti.

El ele vererek çalışıyoruz

Aslan; “Arzu ettiğimiz hedeflere ulaşabilmemiz için el ele gönül gönüle vererek gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. ‘Her sene daha ileriye’ sloganıyla, eğitimdeki başarımızı daha ileriye taşıyacak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeni ufuklar çizeceğiz. Bu noktada okul müdürlerimizin gayret ve özverisi çok önemli. Sizlerin istek ve gayreti olmadan istediğimiz başarıları yakalayabilmemiz mümkün değil. Her birinizin bu bilinç ve inançla çalıştığınıza inanıyor, emek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.