Site Rengi

DOLAR 18,8716
EURO 19,9853
ALTIN 1.104,79
BIST 5.086,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Posbıyık’tan OYAK ve Erdemir yönetimine teşekkür

KDZ.EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HALİL POSBIYIK, BELEDİYE İLE ERDEMİR ARASINDA ÇOK İYİ İLİŞKİLER OLDUĞUNU BELİRTEREK, OYAK/ERDEMİR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

07.07.2021
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediyenin Erdemir ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirterek, “Ticari, sosyal ve sportif alanlarda artık Erdemir, Ereğli’ye açılmaya başlayacak. Genel Müdür Cem Oral’a ve üst kademe Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem’e destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Temmuz ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamalarına Erdemir konusuyla devam etti. Posbıyık, Belediye ile Erdemir arasında çok iyi ilişkiler olduğunu belirterek, OYAK/ERDEMİR yönetimine teşekkür etti. Posbıyık, şunları söyledi:

“Erdemir ile ilişkiler çok iyi. Size söz veriyorum; endüstri bölgesi hikâyesi bitmiştir artık, böyle bir şey yok. Erdemir hazırlıklarını yapıyor; eğer benim bir payem varsa kefalet ortaya koyuyorum; ticari, sosyal ve sportif alanlarda artık Erdemir, Ereğli’ye açılmaya başlayacak, önümüzdeki aylarda onu da göreceğiz. Sayın Genel Müdür Cem Oral’ın yaklaşımları çok müspet sağ olsunlar, kendisini burada selamlıyorum. Aynı zamanda üst kademede olan genel müdürümüz Savaş Erdem beyefendiye ve yönetim kurulu üyelerine buradan Ereğli halkı adına destekleri için selamlarımı saygılarımı sunuyorum. ‘Kavgacı Halil’ derler bana ama öyle değil, kavgamız Ereğli için… Kimseyle sorunumuz yok. Mesela Türk Metal Sendikası’nın yöneticileriyle kavgam vardı, şimdi oraya yeni bir başkan geldi. İşçiyi seviyor, Ereğli’yi seviyor, Ereğli halkını seviyor. Yürekten destekliyorum. Sendikayla problemim yok. Ben yöneticilerinin Ereğli’ye hakir bakmalarından dolayı kavgalar yaptım. Şimdi ki arkadaşımızı, Ereğli Şube Başkanı’nı belediye olarak Ereğli halkı olarak yürekten destekliyoruz. Ona sevgilerimizi gönderiyoruz, çünkü çalışan işçiyi seviyor. Bizim için olay bitti. Ereğli çok iyi günlere gidiyor, her şey çok güzel olacak inşallah.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.