Site Rengi

DOLAR 18,8656
EURO 20,1040
ALTIN 1.113,86
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Kargı esnaf kefalette Mehmet Helvacı güven tazeledi

KARGI ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI MEHMET HELVACI GÜVEN TAZELEDİ

18.07.2021
A+
A-

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Mehmet Helvacı ve yönetimi güven tazeledi.

Genel kurulda divan başkanlığına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve TESKOMB 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı, katılan tüm ortaklara ve misafirlere teşekkür etti. Helvacı’nın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Geçmiş yıllara ait gelir gider tablalarının okunulması, 2021 yılı tahmini gelir ve giderlerin okunulmasının ardından divan başkanı tarafından yönetim listesi sunmak isteyenlerin listelerini divan başkanlığına sunmaları istendi. Divan Başkanlığı’na sadece mevcut başkan Mehmet Helvacı listesini sunarak, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurulun toplantısı sonunda, Eski Kargı Esnaf Odası Başkanı ve Esnaf Kefalet Kooperatifi üyesi olan Mustafa Uğur’un emekli olarak esnaflığı bırakmasından dolayı, ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından plaket verildi.

Mehmet Helvacı’nın yönetim kurulu listesi 2. Başkan Adem Bülbül, üyeler Hasan Ayrancı, Emin Kaplan, Abdulaziz Akgül ve Denetim Kurulu Yusuf Borucu ve Hüseyin Kantekin’den oluştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve TESKOMB 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Halk Bankası Müdürü Özgür Baş, oda başkanları ile siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.