Site Rengi

DOLAR 18,8714
EURO 20,0313
ALTIN 1.107,77
BIST 5.091,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Hürriyet, “Toplum, üreten kadınla güçlenir”

İZMİT BELEDİYESİ DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN İZMİT KADIN FESTİVALİ’NİN AÇILIŞINDA KONUŞAN BAŞKAN FATMA KAPLAN HÜRRİYET, “TOPLUM ÜRETEN KADINLA GÜÇLENİR, KADIN GÜÇLENİRSE TOPLUM DA GÜÇLENİR” DEDİ.

Hürriyet, “Toplum, üreten kadınla güçlenir”
04.09.2021
A+
A-

İzmit Belediyesi destekleriyle düzenlenen İzmit Kadın Festivali’nin açılışında konuşan Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “Toplum üreten kadınla güçlenir, kadın güçlenirse toplum da güçlenir” dedi.

İzmit Belediyesi, kadın üreticileri destekleyecek organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü destekleriyle düzenlenen İzmit Kadın Festivalinin açılışı törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli İş Kadınları Derneği Başkanı Nilgün İrteni Yılmaz, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Festival kapsamında birbirinden güzel etkinliklerin düzenleneceğini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “El emeğinin bin bir türlü halini görebileceğimiz rengârenk stantlarımız var. İzmit Çarşısı, İZMEK, Çınar Kadın Kooperatifimiz ve Kadın Girişimler Merkezimizin de arasında olduğu 68 değerli kadın girişimci stantlarda siz değerli vatandaşlarımızla buluşacak. Kadınların hayallerinin peşinden gidebildiği, sanatla ve kültürle daha çok buluşabildiği bir dünya kesinlikle bir hayal değil. Kadının elinin değdiği, emeğinin hakkı verildiği her yer ve her şey güzelleşir. Bizler de burada gerçekleştirdiğimiz İzmit Kadın Festivali ile bunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz: Toplum üreten kadınla güçlenir, kadın güçlenirse toplum da güçlenir” dedi.

Başkan Hürriyet’in konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Stantları gezerek kadınlara kolaylık dileyen Başkan Hürriyet, kadın üreticilere desteklerini her zaman sürdüreceklerini söyledi. Birbirinden yetenekli kadın üreticiler, kadınları bu denli önemseyen ve her zaman destek olan bir kadın başkana sahip oldukları için duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.