Site Rengi

DOLAR 18,8671
EURO 20,1012
ALTIN 1.113,27
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Düzce Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

MEZUN ETTİĞİ NİTELİKLİ ÖĞRENCİLERLE BİLİM, KÜLTÜR, SANAT, SPOR GİBİ ALANLARDA VE MESLEKİ BRANŞLARDA ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNAN DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, 2020-2021 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENLERİ İLE ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNİ MEZUN ETMENİN GURURUNU YAŞADI.

Düzce Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı
04.10.2021
A+
A-

Mezun ettiği nitelikli öğrencilerle bilim, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ve mesleki branşlarda Ülkemizin gelişmesine katkıda bulunan Düzce Üniversitesi, 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri ile ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı.

Düzce Üniversitesi Stadyumu’nda Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen mezuniyet törenleri beş gün süresince devam etti. Törenlerin ilk dört gününde; Enstitüler, Mühendislik, Teknoloji, Fen Edebiyat, Orman, İlahiyat, İşletme, Spor Bilimleri, Eğitim, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler, Sanat Tasarım ve Mimarlık, Ziraat Fakülteleri ile Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet mutluluğunu yaşadı.

Törenlere; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Fakültelerin Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, davetli konuklar, öğretim elemanları ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ile akademik birim yöneticileri, mezun olan öğrencileri tebrik ederek meslek yaşamlarında başarılar diledi. Öğrencileri, Düzce Üniversitesi’nin nitelikli eğitim olanakları sayesinde meslek yaşamına hazırladıklarını ve her yönüyle donanımlı bireyler olarak mezun ettiklerini ifade eden Düzce Üniversitesi Yöneticileri, mezunların; adalet, dürüstlük ve ahlak ilkeleri rehberliğinde devletine ve milletine faydalı çalışmalarda bulunacaklarına inandıklarını vurguladılar.

Açılış konuşmalarının ardından bölümlerini dereceyle bitiren ve mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Törenlerin son bölümündeyse kep törenine geçildi. Keplerini coşkuyla geleceklerini temsilen gökyüzüne fırlatan öğrenciler, meslek yaşamlarına adım atarak mezun olmanın gururunu, mutluluğunu ve heyecanını aileleriyle paylaştı.

Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Düzce Üniversitesi olarak mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, meslek yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.