Site Rengi

DOLAR 18,8849
EURO 20,0030
ALTIN 1.107,93
BIST 5.097,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Gölbaşı Belediyesi AGROTEC Tarım Fuarı’nda yerli ve yabancı turistleri ağırladı

AGROTEC 2021 24. ULUSLARARASI TARIM FUARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPAN GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK, “SÖZ VERMİŞTİK, YAPTIK. GÖLBAŞI HAK ETTİĞİ YERE GELECEK” DEDİ.

Gölbaşı Belediyesi AGROTEC Tarım Fuarı’nda yerli ve yabancı turistleri ağırladı
16.09.2021
A+
A-

AGROTEC 2021 24. Uluslararası Tarım Fuarı’na ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Söz vermiştik, yaptık. Gölbaşı hak ettiği yere gelecek” dedi.

Gölbaşı Fuar Alanı’nda gerçekleşen fuarda Tarım Makineleri, Traktör ve Ekipmanları, İş Makineleri, Ürün Depolama Makineleri, Sulama Ekipmanları, Tarım İlaçları, Gübre, Organik Tarım, Sera, Sebze ve Meyve Fidancılığı, Hayvancılık, Drenaj Teknolojileri, Peyzaj ve Tarıma dair tüm ürünler yerlerini aldı. Bünyesinde tarım, hayvancılık, su ve yem endüstrisi ile tohum ve fidancılığı da bulunduran fuar, Tarım ve Orman Bakanlığı, Genel Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanları, Milletvekilleri, İlçe Kaymakamı, yerli ve yabancı birçok siyasi ismin katılımı ile gerçekleşti. Balkanlardan Türki Cumhuriyetlere uzanan coğrafyanın, en büyük buluşma noktası AGROTEC 2021 24. Uluslararası Tarım Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Organizasyon yerli ve yabancı pek çok katılımcıyı bir araya getirdi 16-19 Eylül tarihleri arasında Gölbaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gölbaşı Belediyesi Fuar Alanı’nda organizasyonun devam edeceğini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı hak ettiği yere gelecek demiştik. El ele omuz omuza, başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi büyüklerimiz ile muhtarlarımızla birlikte Gölbaşını hak ettiği yere getireceğiz” açıklamasında bulundu.

“Bizler fuar alanı projemizi hayata geçirerek çok amaçlı bir kompleksi vatandaşlarımıza sunduk ve verdiğimiz sözü tuttuk”

160’ın üzerine katılımcı ve 300’ün üzerinde markanın katılımıyla gerçekleşen fuarın açılışında konuşan Başkan Ramazan Şimşek, konuşmasında, Gölbaşı Belediyesi olarak tarım ve hayvancılıkla ilgi gerçekleştirdikleri projelerden bahsetti. Öğrencilere yönelik çalışmalarından da bahseden Şimşek, “2019 yerel seçimlerinde bir söz vermiş, Gölbaşı’nı ‘Yüzüncü Yılın Modern Kenti’ yapacağız demiştik. Turizm, sanayi, öğrenci ve tarım kenti özelliklerini taşıdığını söylediğimiz Gölbaşımızda, bu özelliklerine layık projeler gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Üniversiteler caddesi projemiz ile gençlerimize birçok imkan sunmayı planlıyoruz. Turizmle ilgili yıllardır çözülmeyen Tulumtaş Mağarası sorununu çözüme kavuşturduk. Birkaç ay içinde hizmete sunacağız inşallah. Tarım şehri olan bir bölgede tarım fuarları yapılamıyor, havyan kesimleri İslami kurallara göre yapılamıyordu. Ancak bizler fuar alanı projemizi hayata geçirerek çok amaçlı bir kompleksi vatandaşlarımıza sunduk ve verdiğimiz sözü tuttuk. Oğulbey Mahallesi muhtarına yardımlarından ve diğer mahalle muhtarlarımıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.