Site Rengi

DOLAR 18,8862
EURO 20,0312
ALTIN 1.103,64
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 14°C

Esentepe köyünde su barajı çalışması tamamlandı

ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDEKİ ESENTEPE KÖYÜNDE SU BARAJI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Esentepe köyünde su barajı çalışması tamamlandı
18.09.2021
A+
A-

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Esentepe köyünde su barajı çalışmaları tamamlandı.

40 metrekare alan üzerine kurulan baraj, Çaycuma’da ilk olarak Esentepe köyünde gerçekleştirildi. KÖYDES destekli köylülerin kendi elleriyle inşaa ettiği baraj imece yoluyla tamamlandı. Baraj açılışına ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Ali Başören, Arif Sefercik ve Adnan Tıska, Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Verim ve Aycan Gencer, köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Esentepe köyü Muhtarı Murat Bozacı, “Çaycuma’nın ilk barajı bu köye yapıldı. Köyümüz için ne yapılacaksa her zaman hazırız. Sağolsun vekilimiz bu konuda her zaman destekçimiz. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. 180 bin TL tutan proje köylülerimiz sayesinde 30 bin TL gibi rakamlara düştü. Köy halkıma da verdikleri emekler için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Muhtarımız bu eksikliği gördü ve dedi ki bunu bizim yapmamız gerekir. Bu bağlam da il genel meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız, Köydes ve kaymakamlık ortaklığında yola çıkılarak yapıldı. Bugün itibariyle görüyoruz ki yapılan barajda artık su toplanıyor. Böylelikle Esentepe’de su sıkıntısı kalmayacak. 20 yıldır iktidarız, çok mesafeler kat ettik. O günlerden bugüne kadar halkın hizmetinde ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çaycumamız, Zonguldağımız, Türkiyemiz olarak biz dört koldan her tarafta çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.