Site Rengi

DOLAR 18,8898
EURO 20,0942
ALTIN 1.126,84
BIST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Çok Bulutlu
Ankara
13°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 9°C
Pts 12°C
Sal 13°C

TOBB yaşanan afetler için 50, 5 milyon TL nakdi 13, 6 Milyon TL ayni yardım topladı

TÜRKİYE GENELİNDE MEYDANA GELEN YANGIN VE SEL FELAKETLERİNİN ARDINDAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) ÖNDERLİĞİNDE YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİ.

TOBB yaşanan afetler için 50, 5 milyon TL nakdi 13, 6 Milyon TL ayni yardım topladı
04.10.2021
A+
A-

Türkiye genelinde meydana gelen yangın ve sel felaketlerinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası düzenledi. Düzenlenen yardım kampanyasına Oda, Borsa ve iş dünyasından bazı isimler destek verdi. Toplanan yardımlar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) binasında teslim edildi.

AFAD binasında yapılan teslimat esnasında kampanyaya destek veren Oda, Borsa Başkanları ve bazı iş insanları hazır bulundu. Yardım kampanyasının sonunda 50,5 Milyon TL nakdi,13,6 Milyon TL de ayni yardım toplandı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından kampanyada toplanan yardımların çeki içişleri bakanı Süleyman Soyluya teslim edildi.

“Devlet millet el ele birlikte yaralarımızı saracağız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili, “Zor zamanları milletimizle el ele vererek, omuz omuza dayanışma içerisinde aşacağız. Kampanyadan gelen yardımlar devletimizin aralıksız olarak sürdürdüğü yaraları sarma faaliyetlerine hız katacaktır. Kampanyaya destek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

“Her zaman devletimizin yanındayız”

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu konu ile ilgili, “Maalesef ülke olarak yangın ve sel felaketini aynı anda yaşadık. Yaşanan felaketlerden dolayı yaşanan mağduriyetlere bir nebzede olsa çare üretebilmek adına TOBB olarak bir yardım kampanyası başlattık. Her zaman devletimizin yanındayız. TOBB olarak üzerimize almamız gereken tüm sorumlulukları almaya hazırız ”şeklinde konuştu.

“Taleplerimizi Ankara’ya ilettik”

TOBB tarafından düzenlenen yardım kampanyasının takdim törenine katılan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, “ Bu kampanya teslim merasimi vesilesi ile bölgemizin acil çözüm bekleyen sorunlarını da Bakanımız Süleyman Soylu’ya ilettik. Bakanımızın ilgili kurumları harekete geçirerek sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.