Site Rengi

DOLAR 18,9444
EURO 19,9624
ALTIN 1.105,92
BIST 5.363,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 9°C

Harun Erdenay, TBF Başkanlığı’na aday

HARUN ERDENAY, OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULDA BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Harun Erdenay, TBF Başkanlığı’na aday
20.09.2021
A+
A-

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) eski Başkanı Harun Erdenay, olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Eski milli basketbolcu ve TBF eski Başkanı Harun Erdenay, olağan seçimli genel kurulda yeniden başkan adayı olacağını duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Erdenay, “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. İki nesil Türk Milli Basketbol Takımı formasını şerefle hizmet etmiş, bu sporu sahada ve yönetim alanında deneyimlemiş bir ailenin ferdi olarak, Türk basketboluna değer katacağına inandığım felsefemi, projelerimi hayata geçirmek için bu onurlu göreve hazırım” dedi.

Sportif başarıların Türk basketbolunda süreklilik kazanması gerektiğini vurgulayan Erdenay, “Ben ve basketbolun kalbinden, profesyonelliğin içerisinden gelen arkadaşlarım; başarılı bir takım çalışması ortaya koyarak, heyecan oluşturan, örnek olan, ilham veren, şeffaf ve adil bir yönetim tarzıyla Türk basketboluna hizmet edeceğimiz bir yola çıkıyoruz. Hedeflerimi ve yol haritamı, önümüzdeki günlerde yapacağım bir basın toplantısı ile paylaşacağımı tüm değerli basın mensupları ve kamuoyunun bilgilerine sunarım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.